Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws van TSH:

En toen was het zomervakantie. Het nieuwe lesrooster voor na de vakantie staat op de site. In de laatste week van de zomervakantie organiseren we voor alle doelgroepen leuke activiteiten. Houd de site en Facebook in de gaten voor het programma!

 

Wat een bijzonder seizoen is het geweest! Hieronder blikken we terug op seizoen 2019-2020

 

27 augustus
Trainster Wendy Bleker werd gehuldigd voor haar 15-jarig jubileum bij TSH.

2 september
Cor & Akke worden door wethouder Martijn Breukelman gehuldigd als “Sport Toppers” van de gemeente Hardenberg.

28 september:
De eerste Special Olympics in Hardenberg, met TSH-deelnemer Guan Pullen, die maar liefst 3 medailles veroverde bij het turnen.

4 november:
Oprichtingsvergadering van de vereniging: Turn- & Sportcentrum Hardenberg, in de Voorveghter.

Maandag 29 juni:

 • *Lessen buiten, volgens schema laatste weken (uiteraard wel bij droog weer).

Dinsdag 30 juni:

 • *Alleen de les Ouder & Kindgym en de Seniorengroep van de dinsdag hebben nog een buiten les.
 • *De training van de Kweekvijver, voor zowel de meisjes als de jongens wordt verschoven naar woensdagmiddag 1 juli van 14.30 – 16.30 uur en dan binnen, samen met de Jeugdselectie.
 • *De turnsters van de groep van Wendy ( 7/8 en middelbare school) kunnen deze training verplaatsen naar:
  - maandag ( buiten ) van 18.45 – 19.30 uur
 • - woensdag springgroep (binnen) van 19.00-19.45 uur
 • - donderdag ( binnen) 19.45 – 20.30 uur
 • - vrijdag ( binnen) 20.30 – 21.15 uur.
 • *Bootcamp laatste buitenles bij de Turnhal.

Woensdag 1 juli, in de Matrix:

 • *Ouder & Kindgym 9.00 – 9.45 uur

Woensdag 1 juli, in de Turnhal:

 • *Jeugdselectie + Kweekvijver: 14.30 – 16.30 uur
 • *Selectie: 16.45 – 18.45 uur
 • *Springgroep: 19.00 – 19.45 uur

Donderdag 2 juli en vrijdag 3 juli, in de Turnhal:   

 • *Schema van de laatste weken, alleen dan alles in de Turnhal

Vanaf zaterdag 4 juli start de Zomervakantie

 

Allemaal alvast een hele fijne zomervakantie, namens:

Het bestuur, de technische leiding en de assistenten

Op 1 mei 2020 is Hardenberg een nieuwe sportvereniging rijker. Op deze dag is namelijk Turn-& Sportcentrum Hardenberg VOF na bijna 16 jaar overgegaan naar een vereniging.

Op 1 augustus 2004 begonnen Cor en Akke Bleker, na een jarenlang dienstverband bij gymvereniging DOS, voor zichzelf. Een unieke gebeurtenis in Nederland aangezien zij de eerste VOF waren in de turnsport.
In december 2009 begonnen zij met het huren van de huidige Turnhal. Een eigen accommodatie was een droom van het trainersechtpaar en de vele sporters.
In 2014 vierde Cor zijn 40-jarig jubileum als turntrainer en Akke zal komend oktober haar 40-jarig jubileum hebben.

Beste leden en ouders van leden,


Zoals jullie allemaal weten mag er, zoals het nu lijkt, tot 1 september nog geen binnensporten plaats vinden.TSH gaat nu proberen vervangende trainingen buiten aan te bieden. Voor de groepen uit de Turnhal is dat het grasveld tegenover de Turnhal. Voor de groepen uit de Matrix is dat op het grasveld, tegenover Welluswijs. Voor de groep in Bergentheim verzamelen we bij de Sporthal Möllinksslag.

Op de site onder het kopje formulieren staat het protocol voor de 'Spelregels'. Daarnaast staat op de site en op TSH-Facebook altijd de actuele informatie zoals wijzigingen in het lesrooster of het niet door laten gaan van een training/les i.v.m. regen. Controleer daarom voor de training/de les eerst de site en/of Facebook. De buiten trainingen kunnen dus alleen bij droog weer plaatsvinden.

Onder het kopje lesrooster op de site, staat het actuele lesrooster. Wijzigingen in het lesrooster komen altijd op de beginpagina van de site en op Facebook te staan.

 

Zaterdag 9 mei hebben we twee korte pilots gedraaid met twee selectiegroepen en dat ging prima en was erg leuk. Iedereen was blij om elkaar weer te zien. Bij alle lessen/trainingen hebben wij een extra persoon nodig, voor de recreatieve groepen zal er een ouder gebeld worden met de vraag of hij/zij dat uur wil assisteren. Niet bij het turnen, maar bijvoorbeeld voor het overstekeken, zorgen voor een pleister etc. Een extra persoon is verplicht!  Aan het protocol, wat terug te vinden is onder het kopje formulieren op de site, moet iedereen zich houden, willen we deze lessen/trainingen kunnen blijven geven.

 

Lees het protocol voor ouders en sporters goed!! Zo gaan we samen proberen er een leuke en sportieve tijd van te maken.

Hallo lieve TSH-sporters,

 

Zoals jullie ongetwijfeld allemaal hebben gehoord tijdens de persconferentie, mogen sporters tot 12 jaar weer buiten sporten en mogen sporters tot 18 jaar op 1.5 meter afstand van elkaar buiten sporten. Buiten... maar wat betekent dat dan voor ons? Het is een ingewikkelde situatie, waarbij we de gemeente ook hebben ingeschakeld voor de mogelijkheden. 

We zijn heel druk bezig om te kijken welke mogelijkheden er voor Turn- & Sportcentrum Hardenberg zijn om deels weer open te gaan. Maar... de toestellen kunnen we niet naar buiten verplaatsen, dus welke mogelijkheden zijn er dan? Deze zijn we op dit moment aan het onderzoeken en we hopen jullie zo gauw mogelijk (goed) nieuws te brengen hierover. 
Tot die tijd kun je actief fit blijven via de Padletpagina's, om zodoende wel je conditie, kracht en lenigheid bij te houden.

 

Wij missen jullie enorm en hopen jullie ook heel gauw, op welke manier dan ook, weer terug te zien bij TSH!

 

Link voor Bootcamp en aerobics:

https://padlet.com/wendybleker1/amme9wi5dotd

 

Link voor Selectie en acrogym:

https://padlet.com/wendybleker1/Bookmarks

 

Link voor de Recreatieve sporters van TSH:

https://padlet.com/wendybleker1/ijpbxqd56tox

Onze Sponsoren