Beste leden van TSH,

 

Sinds 1 mei 2020 is TSH een vereniging, een vereniging die wordt geleid door een klein groepje vrijwilligers die het belangrijk vinden dat onze leden hun sport kunnen blijven beoefenen.

Door veranderde werk- en privé omstandigheden stopt onze huidige (waarnemend) penningmeester aan het eind van dit bijzondere sportseizoen. Wij zoeken dus dringend een nieuwe penningmeester voor onze vereniging. 

Voor de functie is het belangrijk dat de penningmeester betrokken is bij TSH en bij voorkeur financieel onderlegd is. Betrokkenheid bij turnen in het algemeen is een aanbeveling maar zeker geen must.

Als vereniging zijn wij aangesloten bij Adviesbureau all-in die ons helpt bij de boekhouding en het opstellen van het financiële jaarrapport. Om de penningmeester te ondersteunen bij de financiële administratie zoeken wij daarnaast mensen voor, een nog nieuw te vormen, financiële commissie.

 

Uw reactie kunt u sturen aan het bestuur via het mailadres secretariaat@turn-sportcentrum.nl 

 

Voor vragen kunt u bellen met Jesse Monshouwer (voorzitter) op 0683699207.

 

Helpt u ons mee, zodat onze leden nog lang op een plezierige manier bij ons kunnen sporten? Velen handen maken immers licht werk.

 

Met sportieve turngroeten,

Bestuur van TSH

Onze Sponsoren