Wat was het gisteren, 11 januari, een geweldige dag. “Vakantiepark ‘t Rheezerwold” eerste plaatsingswedstrijd voor Acrobatische Gymnastiek is een groot succes geworden!
De organisatie stond als een huis, de teams van TSH hebben hun visitekaartje afgegeven en daarmee kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag!
In sporthal De Slag vond de eerste plaatsingswedstrijd plaats voor de teams in de E-lijn. TSH had deze dag 6 teams op de wedstrijdvloer.
Bij de Junioren liet het trio Emy, Isa en Jade een hele mooie oefening zien. Bij de duo’s waren er zelfs twee podiumplaatsen. Esther en Anne kregen voor hun mooie oefening een bronzen medaille omgehangen en Lieke en de jarige Ciara kregen voor hun superstrakke oefening een zilveren plak.
Bij de Senioren was het ook weer raak voor TSH. Bij de trio’s behaalden Kirsten, Alice en Fleur een hele mooie tweede plaats en was het podium bij de duo’s ook dubbel bezet door TSH-ers. Jolie-Séline en Cynthia mochten op de derde plek plaatsnemen en Meike en Danique kregen voor hun supermooie oefening zelfs de gouden medaille omgehangen.
Een geweldig resultaat voor de sporters en hun trainers. Op naar plaatsingswedstrijd 2!
De organisatie werd bijgestaan door vele vrijwilligers. Van jong tot oud droegen ze hun steentje bij, SUPER BEDANKT!
Daarnaast waren we als organisatie ontzettend blij met de sponsoren.
Als eerste onze hoofdsponsor Vakantiepark ‘t Rheezerwold!
Daarnaast uiteraard ook de andere sponsoren:
Bosscher Metselwerk, BMN bouwmaterialen, BeautybyCindy en StreetOne. Heel erg bedankt voor jullie sponsoring!

Onze Sponsoren