Op maandag 4 november is de gemeente Hardenberg een nieuwe sportvereniging rijker: Turn- & Sportcentrum Hardenberg gaat voortaan door als vereniging. Er waren ruim 60 leden aanwezig.


In de foyer van theater de Voorveghter in Hardenberg werd door middel van een oprichtingsvergadering de turnvereniging vormgegeven.In deze vergadering werd het nu nog driekoppige bestuur van de vereniging gepresenteerd. Voorzitter van de vereniging wordt Jesse Monshouwer, penningmeester Cor Apeldoorn en secretaris Hans Roepers. Er is de verwachting dat het het bestuur nog uitgebreid zal worden met twee algemene bestuursleden.


Naast de presentatie van het nieuwe bestuur en de toelichting van hun plannen mochten de cliënten, die nu de leden van de vereniging zijn, meedenken over de nieuwe vereniging. De leden mochten ideeën naar voren brengen en aangeven wie bereidt is om zitting te nemen in een commissie.


Uiteraard waren ook Cor en Akke Bleker bij deze avond aanwezig. Als eigenaren van de V.O.F. hebben zij er uiteindelijk voor gekozen om hun bedrijf nu om te laten zetten in een vereniging. Met een terugblik op de 15 jaren als eigenaren van dit bedrijf heeft Akke Bleker toegelicht waarom zij er nu voor gekozen hebben om zich in de komende jaren vooral te richten op de trainingen en de lessen.Zij zullen zich dus ook in de komende jaren inzetten voor deze vereniging en blijven dus betrokken bij TSH.

Onze Sponsoren