Afgelopen zaterdag hield Turn- & Sportcentrum Hardenberg hun tweejaarlijkse Turnshow. Beide shows waren helemaal uitverkocht. 
Het thema was dit jaar ' The summer of TSH', wat goed te zien was aan de aankleding, de muziekkeuze en de kleding/ schmink van de deelnemers.


Van de allerjongste peuters tot aan middelbare school en ouder. Er was voor het publiek van alles te zien tijdens de ruim 2 uur durende shows. Zo zagen zij acts van (recreatief) turnen, Jazzdance, Springen en Acrogym. 
Het trainersteam van TSH was dan ook apetrots op alle sporters die erbij waren. Van jong tot oud lieten ze zien wat ze wekelijks voor sporten beoefenen bij TSH.
Mede dankzij de inzet van de vele vrijwilligers zijn de beide shows een groot succes geworden. Ontzettend bedankt hiervoor! Zonder vrijwilligers kunnen we gewoon geen Turnshow neerzetten.

 

We hebben al een aantal zeer mooie foto's ontvangen van de beide turnshows. Nu is het zo dat per 25 mei de wet op de privacy is ingegaan en wij niet meer zonder toestemming foto's mogen plaatsen. Super jammer, want er zijn van alle groepen foto's gemaakt (zowel de middag als de avond). 
Onze vraag is dan ook: Als u wél bezwaar heeft dat uw zoon en/of dochter op de Facebookpagina van TSH en de website van TSH komt te staan, zou u dan zo spoedig mogelijk een mailtje willen sturen naar wendybleker@turn-sportcentrum.nl met de voor- en achternaam van uw kind(eren) en daarbij schrijven tijdens welke show uw kind(eren) meedeed en eventueel nog welk toestel dat was.

Zodoende kan ik de foto's waar uw kind bij opstaat er tussenuit filteren.

Voor het zomerkamp zullen wij vooraf toestemming vragen aan alle ouders/verzorgers van de deelnemers. Maar dat was nu geen optie omdat we niet wisten wie er precies allemaal mee zouden gaan doen. Hopende op uw begrip!

 

Nu nog een aantal weken lekker sporten (maandag 18 en dinsdag 19 juni nog een lang weekend vrij bij TSH) en dan dient zich in de eerste week van de zomervakantie alweer de volgende grote activiteit aan. Het ZomerKamp van TSH in en om de turnhal. Er zijn nog enkele plekken vrij.
Op www.turn-sportcentrum.nl is alle informatie te vinden hierover. Geef je nog gauw op, want vol is vol!

Onze Sponsoren