Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws van TSH:

Hallo oud-sporters van Akke,
 
In oktober 2020 vierde Akke haar 40-jarige jubileum als turntrainster. Helaas konden we toen geen reünie vieren i.v.m. de Corona-maatregelen. Maar... we willen dit graag alsnog doen en wel op zaterdag 18 juni vanaf 16.00 uur in de Turnhal van TSH.
Het is een beetje kort dag, maar met twee kinderen ver weg in het buitenland na de zomervakantie, zou Akke het super vinden wanneer zij er nog wel bij kunnen zijn.
 
We hopen natuurlijk enorm dat er veel oud-sporters van Akke komen op de reünie. In 2014 hielden we voor Cor een reünie en wat was dat toen gaaf om vele oude bekenden weer terug te zien en herinneringen op te halen.
 
Mocht je hierbij willen zijn, dan horen we dit graag vóór 10 juni i.v.m. de drankjes en hapjes.
Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar wendybleker@gmail.com. 
Vermeld daarbij je voor- en achternaam (en eventueel meisjesnaam), de jaren dat je hebt geturnd bij Akke en geef aan of je eventueel beeldmateriaal hebt van toen.
Na je aanmelding krijg je via de mail verdere informatie over de reünie.
 
Mocht je zelf andere oud-sporters kennen die deze reünie ook erg leuk zou vinden om bij te wonen, schroom niet om ze hiervan op de hoogte te stellen. 
 
We hebben er enorm veel zin in en hopen op een gezellige reünie voor Akke!
 
Hartelijke groet,
 
Marjolein en Wendy

Beste Leden van TSH,

Hierbij worden jullie allemaal van harte uitgenodigd voor een hele belangrijke algemene ledenvergadering van TSH.

Datum:Woensdag 13 april

Tijd: 20.00 uur

Locatie: RUIM Hardenberg Nijverheidsstraat 7

 

U/Jij komt toch ook?

 

 Vervroegde kerstvakantie


Het bestuur van TSH heeft na overleg besloten om net als de basisscholen vervroegd te starten met de kerstvakantie. Dat betekent dat er volgende week, vanaf maandag 20 december,  geen trainingen en lessen zullen zijn.
Als basisscholen dicht moeten om ervoor te zorgen dat het aantal corona besmettingen onder kinderen flink gaat afnemen vonden wij het niet gepast om kinderen wel dicht op elkaar te laten sporten in de turnhal. Hiermee hopen wij ook dat na de kerstvakantie het aantal besmettingen weer zodanig gedaald is dat we weer kunnen starten.
Aangezien er ook lessen zijn waarbij meerdere leeftijdsgroepen met elkaar trainen hebben we besloten om alle lessen volgende week te laten vervallen.We hopen natuurlijk op jullie begrip hiervoor.


We willen iedereen een hele prettige kerstdagen wensen en een hele mooie jaarwisseling. We zien jullie na de kerstvakantie graag weer terug in onze lessen en trainingen.  

 

Opbrengst grote Clubactie en Plusactie


We hebben gelukkig ook heel mooi nieuws te melden. De Grote Clubactie heeft het geweldige bedrag van 2330,16 euro opgebracht. We willen alle leden die zich zo geweldig hebben ingezet om loten te verkopen heel erg bedanken! Dit laat zien hoe ongeloofelijk betrokken onze leden zijn, geweldig!

 

Ook de actie van de Plus in Baalderveld heeft een prachtig bedrag opgeleverd. De actie heeft 917,- euro opgebracht. We willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen ook heel erg bedanken! Uiteraard ook speciale dank voor Plus Alfring in Baalderveld.
We zullen de komende tijd een goede bestemming vinden voor deze mooie bedragen. We houden jullie op de hoogte.


Akke Bleker

 

Zoals jullie wellicht wel weten heeft Akke Bleker een aantal weken geleden een lichte medische ingreep ondergaan. Hiervan moest ze een aantal weken herstellen. We zijn heel blij dat Akke nu zodanig hersteld is dat ze na de kerstvakantie haar lessen weer kan gaan geven. Akke, we zijn blij dat je er weer bent!
We willen uiteraard Carlien Versteeg, Danna Siebelink en Cor Bleker heel erg bedanken voor de vervanging! Zonder hen hadden de lessen geen doorgang kunnen vinden.

 

Vanavond in de persconferentie van premier Rutte en minister Kuipers is bekend gemaakt dat de binnensporten weer kunnen starten.
Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee.  Dit betekent dat we morgen (zaterdag 14 januari) weer meteen kunnen beginnen met de trainingen.

Het lesrooster op de website is het rooster wat we weer aan kunnen houden, aangezien er geen beperkingen meer zijn qua tijd.

Klik op de button Lesrooster 2021-2022 om de nieuwste versie te bekijken.

 


Verder is het belangrijk de regels nog even goed op een rij te hebben. Daarom hieronder nog even een overzicht van de regels die voor ons van toepassing zijn:

  • *Op binnensportlocaties is een coronatoegangsbewijs (QR) verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Er zijn uitzonderingen. 
  • *Bij binnen en buiten sporten is geen publiek aanwezig. Dit geldt voor amateursport. En voor de professionele sport.
  • *Kleedkamers en toiletten zijn open.
  • *Sporten in groepsverband is toegestaan.
  • *1,5 meter afstand houden is niet verplicht bij wedstrijden en trainingen als dat door de aard van de sport niet mogelijk is.
  • *Houdt u aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

  • Wij wensen iedereen weer heel veel plezier toe met het sporten en hopen iedereen weer terug te zien in de Turnhal, De Kamp, De Matrix of in de sporthal in Bergentheim!

Tijdelijk rooster TSH , i.v.m. nieuwe Corona maatregelen.


Maandag: 15.45 – 16.45 uur Meisjes groep 3 /4 + 5/6 + springuur 


Dinsdag: 09.00 – 09.45 uur Ouder & Kindgym 

10.15 – 11.10 uur Senioren Fit + 

15.00 – 16.45 uur Heren selectie 

15.30 – 16.45 uur Onderbouw selectie 

15.45 - 16.45 uur Meisjes groep 7/8 ( van de maandag)


Woensdag: 09.00 – 09.45 uur Ouder & Kindgym 

13.30 – 16.30 uur Middenbouw selectie


Donderdag: 09.00 – 09.55 uur Aerobic ( maandag en donderdaggroep) 

10.00 – 10.55 uur Bewegen op muziek 

15.30 – 16.25 uur Kleutergym in de Matrix 

15.30 – 16.45 uur Onderbouw selectie 

15.45 – 16.40 uur Jongens basisschool. 

 

Vrijdag: 14.55 – 15.50 uur Meisjes groep 3/4 

15.50 – 16.45 uur Meisjes groep 5/6


Zaterdag: 09.00 – 12.00 uur Bovenbouw en Herenselectie 

12.30 – 14.30 uur Acro


Beste leden,
Hierboven het tijdelijk lesrooster voor de komende drie weken. Uiteraard is dit n.a.v. de nieuwe corona-maatregelen. We moeten, zoals jullie hebben kunnen horen in de persconferentie, elke dag sluiten om 17:00 uur. Wat de regels zijn vanaf 18 december zullen we half december horen. Dan laten we ook weer weten hoe we met de nieuwe situatie om zullen gaan.


Verder gelden bij de toegang tot de turnhal nog de volgende regels:

* Alle leden vanaf 18 jaar moeten bij de lessen en trainingen een corona-toegangsbewijs en identiteitsbewijs meenemen. Die zal in de meeste gevallen via een QR-code op de telefoon gescand kunnen worden.

* Bij het betreden van de turnhal, buiten het sporten om, dien je een mondkapje te dragen. * We willen ouders en andere volwassenen vragen die niet deelnemen aan de lessen om de  turnhal en andere sportaccommodaties alleen te betreden als het echt noodzakelijk is. Zij  moeten bij het betreden ook een corona-toegangsbewijs laten zien. We willen onze  trainers niet teveel belasten met de controles.

* Verder gelden uiteraard de standaard basis regels. Was vaak en goed je handen, hoest en nies in de elleboog. Hou buiten de sportbeoefening zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand aan Blijf bij klachten thuis en laat je testen.We proberen het samen zo goed en veilig mogelijk te organiseren en we hopen op jullie begrip.


Met vriendelijke groet,
Bestuur en technische leidingTurn- en Sportcentrum Hardenberg

Onze Sponsoren