Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws van TSH:

Wat was het gisteren, 11 januari, een geweldige dag. “Vakantiepark ‘t Rheezerwold” eerste plaatsingswedstrijd voor Acrobatische Gymnastiek is een groot succes geworden!
De organisatie stond als een huis, de teams van TSH hebben hun visitekaartje afgegeven en daarmee kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag!
In sporthal De Slag vond de eerste plaatsingswedstrijd plaats voor de teams in de E-lijn. TSH had deze dag 6 teams op de wedstrijdvloer.
Bij de Junioren liet het trio Emy, Isa en Jade een hele mooie oefening zien. Bij de duo’s waren er zelfs twee podiumplaatsen. Esther en Anne kregen voor hun mooie oefening een bronzen medaille omgehangen en Lieke en de jarige Ciara kregen voor hun superstrakke oefening een zilveren plak.
Bij de Senioren was het ook weer raak voor TSH. Bij de trio’s behaalden Kirsten, Alice en Fleur een hele mooie tweede plaats en was het podium bij de duo’s ook dubbel bezet door TSH-ers. Jolie-Séline en Cynthia mochten op de derde plek plaatsnemen en Meike en Danique kregen voor hun supermooie oefening zelfs de gouden medaille omgehangen.
Een geweldig resultaat voor de sporters en hun trainers. Op naar plaatsingswedstrijd 2!
De organisatie werd bijgestaan door vele vrijwilligers. Van jong tot oud droegen ze hun steentje bij, SUPER BEDANKT!
Daarnaast waren we als organisatie ontzettend blij met de sponsoren.
Als eerste onze hoofdsponsor Vakantiepark ‘t Rheezerwold!
Daarnaast uiteraard ook de andere sponsoren:
Bosscher Metselwerk, BMN bouwmaterialen, BeautybyCindy en StreetOne. Heel erg bedankt voor jullie sponsoring!

 Op maandag 4 november is de gemeente Hardenberg een nieuwe sportvereniging rijker: Turn- & Sportcentrum Hardenberg gaat voortaan door als vereniging. Er waren ruim 60 leden aanwezig.

Nog tot dinsdag 10 december  kun je je inschrijven voor het supergezellige en sportieve Winterkamp!

 

Deze vindt dit jaar plaats op:

vrijdag 3 januari van 10.00-20.00 uur

en

zaterdag 4 januari van 10.00-16.00 uur

 

Er is ruimte voor maximaal 75 kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisschool. Wel of geen TSH-sporter.. iedereen is welkom!!

Maandag 4 november is het zover: 

De oprichtingsvergadering van TSH als vereniging!

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u kennismaken met het bestuur, hoort u de toekomstplannen van TSH en kunt u vragen stellen aan de bestuursleden. Om 20.00 uur gaan we van start in de foyer van De Voorveghter.We hopen vele ouders en sporters te mogen begroeten deze avond!

Maandag 26 augustus start Turn- & Sportcentrum weer met een gloednieuw sportseizoen. Tot 1 oktober staat TSH nog onder leiding van Cor en Akke Bleker en vanaf 1 oktober gaat TSH over naar een vereniging, waarbij alle vertrouwde gezichten gewoon les blijven geven.
Vanaf 1 ½ jaar kunnen kinderen al samen met een volwassene onder deskundige begeleiding beginnen aan hun eerste stappen in de sportwereld. Tijdens de peuter- en kleutergym wordt de basis gelegd voor elke sport. Daarnaast beschikt TSH over een groot lesaanbod van (recreatief) turnen, acrogym, springen en aerobics tot aan een Senioren Fit + groep. Iedereen is welkom om twee proeflessen te volgen. Kijk voor het gehele lesrooster en meer informatie op www.turn-sportcentrum.nl

Onze Sponsoren