Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws van TSH:

 

Helaas zitten we nog steeds in een lockdown en kunnen we niet in de turnhal! Gelukkig zijn vele van jullie thuis aan het sporten om wel conditie, kracht en lenigheid te behouden. Super om zoveel leuke filmpjes en foto’s te ontvangen: van de jongste peuters tot sportieve volwassenen!!


24 januari is trainer Cor jarig en mag hij 65 kaarsjes uitblazen! Gelukkig denkt hij nog lang niet na om te stoppen met lesgeven!Normaal vieren we zijn verjaardag altijd een week lang in de turnhal. Helaas is dit nu niet mogelijk, maar.... een berichtje of een kaartje zal hij ongetwijfeld super leuk vinden en dan is hij toch nog een beetje jarig!
Wil je hem een kaartje sturen? Dan kan dat naar
Cor Bleker

Eiberhof 39

7772 GRHardenberg

Beste leden van TSH,

 

Nu we aan het eind van 2020 gekomen zijn willen we als bestuur graag in deze brief terugblikken op 2020 en vooruitkijken naar 2021. We hebben een zeer uitzonderlijk jaar achter de rug. Een jaar waarin we graag onze nieuwe vereniging TSH vorm wilden geven. Dat is door de corona-crisis niet altijd makkelijk geweest.

 

Corona

De wereldwijde pandemie van het corona virus heeft ons dagelijkse leven behoorlijk op de kop gezet. Allereerst zijn het vooral zorgen over je eigen gezondheid of over die van iemand anders. Ook hier in Hardenberg zijn mensen ziek geworden van het virus. Ook bij TSH zijn gevolgen van deze crisis duidelijk te merken. In de zomer hebben we een periode stilgelegen en daarna buiten lessen moeten verzorgen. Dat vroeg veel creativiteit van onze trainers.
Uiteraard zijn we hen zeer dankbaar voor de manier waarop ze dit aangepakt hebben.

 

 

Nu sluiten we dit jaar af in een lockdown en zijn we genoodzaakt alle lessen voorlopig op te schorten. Helaas kunnen we in deze winterperiode geen buitenlessen verzorgen. Op 12 januari zal het kabinet besluiten wat er gaat gebeuren na 19 januari. We zullen als bestuur op 13 januari overleggen hoe we dan verder gaan. We zullen dan laten weten wat het voor TSH gaat betekenen.

 

Werkgroepen en bestuur

We zijn heel erg dankbaar dat we in de afgelopen periode vrijwilligers hebben gevonden die plaats hebben genomen in werkgroepen. De werkgroepen voor het onderhoud, wedstrijden en ledenadministratie zijn inmiddels van start gegaan.

 

 

Ook het bestuur is nog steeds op zoek naar versterking. We zijn blij met de toetreding van Yvar Neep tot het bestuur. Nu hebben we 4 bestuursleden en dat is voor een vereniging van deze omvang niet genoeg. Daarom hierbij de dringende oproep voor meer bestuursleden! Aangezien het bestuur nu uit vier mannen bestaat hebben we de voorkeur voor vrouwelijke bestuursleden.

 

Uiteraard hebben we ook nog een aantal vrijwilligers nodig. We zoeken nog:

• Kartrekkers voor de activiteitenwerkgroep.

• 1 of meerdere (vrouwelijke) bestuursleden

 

Acties

Ondanks de corona perikelen hebben onze leden zich weer top ingezet tijdens de verschillende acties die de afgelopen maanden hebben plaatsgevonden. Zo is er een mooi bedrag opgehaald met de Grote Club Actie, waarvan de bekendmaking spoedig zal volgen en is ook de jaarlijkse oliebollen actie weer geslaagd. Een groot woord van dank namens het bestuur aan eenieder die zich hiervoor, op welke manier dan ook, heeft ingezet. Mede dankzij jullie inzet kan de vereniging wat extra’s doen en is inmiddels één van de grote trampolines al voorzien van een nieuw springdoek.

 

2021

Een nieuw jaar staat voor de deur waarin we hopelijk weer terug naar het normale leven kunnen gaan. Maar zover is het eerst nog niet. De acrowedstrijden die voor begin januari in Hardenberg gepland stonden gaan vanwege de lockdown niet door. We zullen verder af moeten wachten wat er nog van dit wedstrijdseizoen terecht gaat komen. We hebben wel goede hoop dat we in het seizoen 2021/2022 weer voorzichtig mogen beginnen met wedstrijden.

 

Op 13 april hebben we onze Algemene Ledenvergadering gepland. Deze zal hoe dan ook doorgaan en we zullen kijken of deze ook online kan plaatsvinden.

 

Het bestuur van TSH wenst al haar leden, vrijwilligers, trainers en andere betrokkenen fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en een sportief 2021 toe.

Blijf gezond, pas goed op jezelf en elkaar!

Vandaag kregen wij te horen dat Stadsbakkerij Olsman wél de  oliebollen voor TSH gaat bakken en aflevert bij de turnhal op 30 december!

Voor iedereen die nog bestellijsten thuis heeft liggen... deze kunnen morgenmiddag (woensdag 16 december) tussen 14.00-17.00 uur ingeleverd worden bij de turnhal mét het geld! We betalen altijd vooraf bij de bakker, om niet naderhand nog achter geld aan te moeten. Zodoende kunnen de verkopers ook de oliebollen snel afleveren de 30ste!

 

We hopen dat er nog vele lijsten ingeleverd worden, zodat we een mooi bedrag mogen ontvangen bij Stadsbakkerij Olsman! In deze tijd heel erg welkom voor de vereniging!

 ● CLUBACTIE Turn-& Sportcentrum Hardenberg ● 

 

Op zoek naar een persoonlijk en sportief kado voor onder de kerstboom? Bestel een vest, broek of tas van TSH!!Bestel je deze voor 31 december 2020 dan kan je vest, broek of tas ook nog GRATIS voorzien worden van je eigen naam.Je kunt via onderstaande link alle producten bekijken én bestellen:

 

Webwinkel Prins Sport

Helaas helaas.... door de strenge lockdown gaat bijna alles op slot. Ook TSH moet helaas vanaf dinsdag 15 december t/m dinsdag 19 januari de deuren sluiten.  De komende dagen gaan we bekijken hoe we weer online les kunnen geven na de vakantie voor de groepen waar dit mogelijk is. Zodra hier meer over bekend is, krijgen deze groepen hierover bericht.
Morgen leggen we ook contact met bakkerij Olsman over de oliebollenactie. Zodra we hier bericht van hebben, laten we dit de verkopers weten en zal het op Facebook en de site komen te staan of deze actie door gaat enz. Tot zaterdag konden de bestellijsten namelijk nog ingeleverd worden.
Voor nu het allerbelangrijkste... Blijf gezond, blijf naar elkaar omzien en blijf in beweging zodat we elkaar allemaal in januari weer in goede gezond kunnen zien met het sporten bij Turn-& Sportcentrum Hardenberg!
Het delen van dit bericht wordt enorm gewaardeerd!!

Onze Sponsoren