Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws van TSH:

 Op maandag 4 november is de gemeente Hardenberg een nieuwe sportvereniging rijker: Turn- & Sportcentrum Hardenberg gaat voortaan door als vereniging. Er waren ruim 60 leden aanwezig.

Maandag 4 november is het zover: 

De oprichtingsvergadering van TSH als vereniging!

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u kennismaken met het bestuur, hoort u de toekomstplannen van TSH en kunt u vragen stellen aan de bestuursleden. Om 20.00 uur gaan we van start in de foyer van De Voorveghter.We hopen vele ouders en sporters te mogen begroeten deze avond!

Maandag 26 augustus start Turn- & Sportcentrum weer met een gloednieuw sportseizoen. Tot 1 oktober staat TSH nog onder leiding van Cor en Akke Bleker en vanaf 1 oktober gaat TSH over naar een vereniging, waarbij alle vertrouwde gezichten gewoon les blijven geven.
Vanaf 1 ½ jaar kunnen kinderen al samen met een volwassene onder deskundige begeleiding beginnen aan hun eerste stappen in de sportwereld. Tijdens de peuter- en kleutergym wordt de basis gelegd voor elke sport. Daarnaast beschikt TSH over een groot lesaanbod van (recreatief) turnen, acrogym, springen en aerobics tot aan een Senioren Fit + groep. Iedereen is welkom om twee proeflessen te volgen. Kijk voor het gehele lesrooster en meer informatie op www.turn-sportcentrum.nl

Nog tot dinsdag 10 december  kun je je inschrijven voor het supergezellige en sportieve Winterkamp!

 

Deze vindt dit jaar plaats op:

vrijdag 3 januari van 10.00-20.00 uur

en

zaterdag 4 januari van 10.00-16.00 uur

 

Er is ruimte voor maximaal 75 kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisschool. Wel of geen TSH-sporter.. iedereen is welkom!!

Nog een weekje..... en dan barst het feest weer los!

Dan is de turnhal van TSH weer 6 dagen per week geopend voor sporters, jong en oud!

Kijk op www.turn-sportcentrum.nl voor het nieuwe lesrooster.

Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar info@turn-sportcentrum.nl of bellen naar 06-10371707.

 

Iedereen is altijd welkom om twee proeflessen gratis mee te doen.


Nog 7 nachtjes.... we kunnen niet wachten om weer te starten!!

Onze Sponsoren