Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws van TSH:

Het Zomerkamp is inmiddels volgeboekt en de eerste paar aanmeldingen zijn er voor de wachtlijst. 
Mocht uw kind zich toch helaas moeten afmelden, horen wij dit graag, zodat we iemand anders blij kunnen maken met een plekje.

Denkt u eraan om het kampgeld z.s.m. te betalen (mocht u dit nog niet hebben gedaan). De aanmelding is pas definitief na betaling van het kampgeld. 

Komende week ontvangen alle ouders/verzorgers een mail met alle belangrijke informatie en de vraag welke ouders of opa's/oma's een paar uurtjes zouden willen helpen tijdens het kamp.


Voor vragen kunt u mailen naar wendybleker@turn-sportcentrum.nl

Jaaaa.... het Zomerkamp van 2019 komt er bijna weer aan!!

 

Vanaf maandag 1 april kunt u uw kind(eren) weer aanmelden voor het supergezellige, sportieve Zomerkamp van TSH! Deze vindt elk jaar plaats in de eerste week van de zomervakantie in en rondom de Turnhal.

 

Dit jaar vindt het kamp plaats op:

 

Dinsdag 16 juli van 10.00-16.00 uur
Woensdag 17 juli van 10.00-20.00 uur

Donderdag 18 juli van 10.00-16.00 uur

 

Zoals gebruikelijk heeft de leiding een gevarieerd aanbod van (turn) sport, spel en ontspanning gemaakt en kunnen alle jongens en meisjes uit groep 3 t/m 8 (zit je na de zomervakantie in groep 3 mag je mee en ga je na de vakantie naar klas 1, mag je ook nog gezellig mee) naar hartelust bewegen in en om de Turnhal. Niet alleen TSH-sporters zijn welkom, ook de jongens en meisjes die zin hebben in een sportief kamp zijn van harte welkom!

 

Geef je gauw op via de button "Turnkamp" op de website, na de inschrijving ontvangt u een ontvangstbevestiging per mail waarna u zelf de betaling rond kunt maken. Pas na betaling is de aanmelding definitief!

 

Deel dit bericht met familie, vrienden en buren en we zien jullie graag tijdens het Zomerkamp!!

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart organiseert TSH i.s.m. de KNGU de kwartfinale van het NK turnen in Hardenberg (sporthal De Meet). De turnsters met hun "fans" komen vanuit heel Nederland naar deze wedstrijd toe.

 

Onze hoofdsponsor, Kampeerdorp De Zandstuve, zet speciaal voor dit weekend een aantal chalets open voor deelnemers en hun ouders. Een geweldige mogelijkheid om uitgerust op de wedstrijd te verschijnen, teamgenootjes op een andere dag aan te moedigen en te genieten van Hardenberg en omgeving!!

 

Door op onderstaande link te klikken kunt u de lodges bekijken en via de site (bellen of mailen) reserveren. Wees er snel bij want op is op!

 

 https://www.zandstuve.nl/vechtdallodge-voor-8
 https://www.zandstuve.nl/vechtdallodge-voor-6
https://www.zandstuve.nl/rheezerlodge-deluxe


Beschrijving: Voor deze luxe accommodaties heeft Kampeerdorp De Zandstuve voor dit evenement een speciale weekendprijs gemaakt. De kosten voor het totale weekend komen neer op 150 euro op basis van twee nachten (exclusief eindschoonmaak, waarborg, linnenpakket en toeristenbelasting). De gasten komen dan aan op vrijdag 8 maart en vertrekken op zondag 10 maart. Het is ook mogelijk om een enkele nacht te boeken van vrijdag tot zaterdag. De kosten daarvoor bedragen dan 115 euro exclusief punten zoals hierboven benoemd.

Grandioos Turnweekend in de Meet

 

Het “Kampeerdorp de Zandstuve “ Turntoernooi in de sporthal de Meet is het afgelopen weekend een enorm succes geworden.
Het waren de Landelijke 1 / 4 finales op N2 en 2e divisie niveau. De +/- 420 turnsters kwamen vanuit het hele land naar Hardenberg om daar hun wedstrijd te turnen, met natuurlijk de trainers en familie. Zij hebben zo allemaal kennis kunnen maken met het mooie Hardenberg, het was daardoor een mooie promotie voor Hardenberg. De turnsters turnden op sprong, brug, balk en vloer hun wedstrijden en probeerden naast een podiumplaats ook een ticket te behalen voor de halve finale NK.
Aan het eind van de eerste wedstrijdronde op zaterdag kwam de wethouder van sport, Martijn Breukelman, de medailles uitreiken aan de prijswinnaars. De wethouder was trots dat Hardenberg dit grote evenement mocht organiseren. Bij andere wedstrijd rondes waren dat o.a. Cobus, de mascotte van de Zandstuve , evenals Karin Prins van Prins Sport, Sabrina Onrust van Vakantiepark ’t Rheezerwold en Mariska Eshuis van Kampeerdorp de Zandstuve die de medailles mochten omhangen.

De organisatie verliep super. Dit dankzij de enorme inzet van de geweldige organisatiecommissie en de vele vrijwilligers, waarvan een deel vrijdagavond de hele sporthal om hebben gebouwd tot een turnarena en zondagavond alles weer hebben afgebroken. Een enorm compliment en grote dank aan alle vrijwilligers en de selectie turnsters en turners. Velen van hen hebben het hele weekend super goed meegeholpen.

Vanuit TSH turnden Joy Brouwer en Amber Lenters bij de Pupillen 2 hun kwartfinale, extra spannend om het voor het thuis publiek te doen. Maar ze hebben het geweldig gedaan. In het sterke veld eindigde Joy op een keurige 8e plaats en stroomt zij hiermee door naar de Landelijke halve finale NK. Amber eindigde nu als 17e, helaas nog geen ronde verder. De trainers en alle teamgenoten zijn enorm trots op deze twee turnsters. Ook de KNGU was zeer tevreden en heeft TSH alweer gevraagd om zich als kandidaat beschikbaar te stellen voor volgend wedstrijdseizoen.

Een grote dank gaat uit naar alle sponsoren die het mede mogelijk hebben gemaakt dat dit turntoernooi een succes is geworden. Super bedankt voor jullie bijdrage : “Kampeerdorp de Zandstuve “, Vakantiepark ’t Rheezerwold, Onrust sierbestrating, BeautyByCindy, Mayday- Brunink, Tmmermans Hardglas, DA ter Veen, Welink Installatie, Bruisma kantoor, Huisjes Sportprijzen, Bloemenhuis LinZ, Bakkerij Battjes, Bakker Borgman, KSH kantoor, DA Santé, Drogisterij Berghuis, BIDFOOD Meppel, Geluidstechniek Ekkelenkamp, Fortune  en Bert Meinen van Feelright.

 

Allereerst voor iedereen de beste wensen voor 2019! Dat het voor jullie allemaal een gezond en sportief jaar mag worden!

 

Zoals jullie allemaal ongetwijfeld in het nieuws hebben gezien/gelezen heeft de overheid de lage BTW op onder andere groente en fruit, maar ook op contributies van sportclubs verhoogd van 6 naar 9 procent. Heel erg jammer vinden wij dat, want juist een gezonde levensstijl (waar sporten bij hoort) zou je als overheid moeten stimuleren.

Ook TSH ontkomt niet aan deze verhoging en daarom gaat de prijs van de contributie per januari ook iets omhoog.

 

De nieuwe maandcontributie wordt dan als volgt:

 

Voor 1 lesuur t/m 15 jaar:  € 18,00

Voor 1 lesuur 16 jaar e.o.: € 20,05

 

Voor 2 lesuren t/m 15 jaar:  € 25,19

Voor 2 lesuren 16 jaar e.o.: € 27,69

 

De selectieleden en de leden van de afdeling Bergentheim krijgen hierover nog een aparte informatiebrief.

Onze Sponsoren