Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws van TSH:

Grandioos Turnweekend in de Meet

 

Het “Kampeerdorp de Zandstuve “ Turntoernooi in de sporthal de Meet is het afgelopen weekend een enorm succes geworden.
Het waren de Landelijke 1 / 4 finales op N2 en 2e divisie niveau. De +/- 420 turnsters kwamen vanuit het hele land naar Hardenberg om daar hun wedstrijd te turnen, met natuurlijk de trainers en familie. Zij hebben zo allemaal kennis kunnen maken met het mooie Hardenberg, het was daardoor een mooie promotie voor Hardenberg. De turnsters turnden op sprong, brug, balk en vloer hun wedstrijden en probeerden naast een podiumplaats ook een ticket te behalen voor de halve finale NK.
Aan het eind van de eerste wedstrijdronde op zaterdag kwam de wethouder van sport, Martijn Breukelman, de medailles uitreiken aan de prijswinnaars. De wethouder was trots dat Hardenberg dit grote evenement mocht organiseren. Bij andere wedstrijd rondes waren dat o.a. Cobus, de mascotte van de Zandstuve , evenals Karin Prins van Prins Sport, Sabrina Onrust van Vakantiepark ’t Rheezerwold en Mariska Eshuis van Kampeerdorp de Zandstuve die de medailles mochten omhangen.

De organisatie verliep super. Dit dankzij de enorme inzet van de geweldige organisatiecommissie en de vele vrijwilligers, waarvan een deel vrijdagavond de hele sporthal om hebben gebouwd tot een turnarena en zondagavond alles weer hebben afgebroken. Een enorm compliment en grote dank aan alle vrijwilligers en de selectie turnsters en turners. Velen van hen hebben het hele weekend super goed meegeholpen.

Vanuit TSH turnden Joy Brouwer en Amber Lenters bij de Pupillen 2 hun kwartfinale, extra spannend om het voor het thuis publiek te doen. Maar ze hebben het geweldig gedaan. In het sterke veld eindigde Joy op een keurige 8e plaats en stroomt zij hiermee door naar de Landelijke halve finale NK. Amber eindigde nu als 17e, helaas nog geen ronde verder. De trainers en alle teamgenoten zijn enorm trots op deze twee turnsters. Ook de KNGU was zeer tevreden en heeft TSH alweer gevraagd om zich als kandidaat beschikbaar te stellen voor volgend wedstrijdseizoen.

Een grote dank gaat uit naar alle sponsoren die het mede mogelijk hebben gemaakt dat dit turntoernooi een succes is geworden. Super bedankt voor jullie bijdrage : “Kampeerdorp de Zandstuve “, Vakantiepark ’t Rheezerwold, Onrust sierbestrating, BeautyByCindy, Mayday- Brunink, Tmmermans Hardglas, DA ter Veen, Welink Installatie, Bruisma kantoor, Huisjes Sportprijzen, Bloemenhuis LinZ, Bakkerij Battjes, Bakker Borgman, KSH kantoor, DA Santé, Drogisterij Berghuis, BIDFOOD Meppel, Geluidstechniek Ekkelenkamp, Fortune  en Bert Meinen van Feelright.

 

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart organiseert TSH i.s.m. de KNGU de kwartfinale van het NK turnen in Hardenberg (sporthal De Meet). De turnsters met hun "fans" komen vanuit heel Nederland naar deze wedstrijd toe.

 

Onze hoofdsponsor, Kampeerdorp De Zandstuve, zet speciaal voor dit weekend een aantal chalets open voor deelnemers en hun ouders. Een geweldige mogelijkheid om uitgerust op de wedstrijd te verschijnen, teamgenootjes op een andere dag aan te moedigen en te genieten van Hardenberg en omgeving!!

 

Door op onderstaande link te klikken kunt u de lodges bekijken en via de site (bellen of mailen) reserveren. Wees er snel bij want op is op!

 

 https://www.zandstuve.nl/vechtdallodge-voor-8
 https://www.zandstuve.nl/vechtdallodge-voor-6
https://www.zandstuve.nl/rheezerlodge-deluxe


Beschrijving: Voor deze luxe accommodaties heeft Kampeerdorp De Zandstuve voor dit evenement een speciale weekendprijs gemaakt. De kosten voor het totale weekend komen neer op 150 euro op basis van twee nachten (exclusief eindschoonmaak, waarborg, linnenpakket en toeristenbelasting). De gasten komen dan aan op vrijdag 8 maart en vertrekken op zondag 10 maart. Het is ook mogelijk om een enkele nacht te boeken van vrijdag tot zaterdag. De kosten daarvoor bedragen dan 115 euro exclusief punten zoals hierboven benoemd.

 

Op zaterdag 24 november komen er twee pieten van Sinterklaas naar de turnhal (Nieuwe Haven 6a) om nog even wat gymoefeningen te doen samen met alle peuters en kleuters van TSH! 

Het pietegymfeest is van 15.00-16.00 uur en uiteraard mogen alle kinderen verkleedt komen als gympietje/sinterklaasje!

Tot zaterdag 24 november 

Allereerst voor iedereen de beste wensen voor 2019! Dat het voor jullie allemaal een gezond en sportief jaar mag worden!

 

Zoals jullie allemaal ongetwijfeld in het nieuws hebben gezien/gelezen heeft de overheid de lage BTW op onder andere groente en fruit, maar ook op contributies van sportclubs verhoogd van 6 naar 9 procent. Heel erg jammer vinden wij dat, want juist een gezonde levensstijl (waar sporten bij hoort) zou je als overheid moeten stimuleren.

Ook TSH ontkomt niet aan deze verhoging en daarom gaat de prijs van de contributie per januari ook iets omhoog.

 

De nieuwe maandcontributie wordt dan als volgt:

 

Voor 1 lesuur t/m 15 jaar:  € 18,00

Voor 1 lesuur 16 jaar e.o.: € 20,05

 

Voor 2 lesuren t/m 15 jaar:  € 25,19

Voor 2 lesuren 16 jaar e.o.: € 27,69

 

De selectieleden en de leden van de afdeling Bergentheim krijgen hierover nog een aparte informatiebrief.

Gezocht collega
 
TSH is op zoek naar nieuwe (inval)leiding!
 
Ben jij in het bezit van een niveau 3 opleiding, ben je daarmee bezig of heb je een andere relevante sportopleiding met affiniteit voor de recreatieve turnsport en/of affiniteit met peuter- en kleutergym, dan zijn wij op zoek naar jou!!
 
Wij zijn op zoek naar leiding die eerst incidenteel wil invallen en wellicht op den duur eigen groepen wil draaien! 
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Akke Bleker, via info@turn-sportcentrum.nl
 
Het delen van dit bericht wordt heel erg gewaardeerd!!

Onze Sponsoren