Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws van TSH:

Maandag 26 augustus start Turn- & Sportcentrum weer met een gloednieuw sportseizoen. Tot 1 oktober staat TSH nog onder leiding van Cor en Akke Bleker en vanaf 1 oktober gaat TSH over naar een vereniging, waarbij alle vertrouwde gezichten gewoon les blijven geven.
Vanaf 1 ½ jaar kunnen kinderen al samen met een volwassene onder deskundige begeleiding beginnen aan hun eerste stappen in de sportwereld. Tijdens de peuter- en kleutergym wordt de basis gelegd voor elke sport. Daarnaast beschikt TSH over een groot lesaanbod van (recreatief) turnen, acrogym, springen en aerobics tot aan een Senioren Fit + groep. Iedereen is welkom om twee proeflessen te volgen. Kijk voor het gehele lesrooster en meer informatie op www.turn-sportcentrum.nl

Nog een weekje..... en dan barst het feest weer los!

Dan is de turnhal van TSH weer 6 dagen per week geopend voor sporters, jong en oud!

Kijk op www.turn-sportcentrum.nl voor het nieuwe lesrooster.

Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar info@turn-sportcentrum.nl of bellen naar 06-10371707.

 

Iedereen is altijd welkom om twee proeflessen gratis mee te doen.


Nog 7 nachtjes.... we kunnen niet wachten om weer te starten!!

Jaaaa.... het Zomerkamp van 2019 komt er bijna weer aan!!

 

Vanaf maandag 1 april kunt u uw kind(eren) weer aanmelden voor het supergezellige, sportieve Zomerkamp van TSH! Deze vindt elk jaar plaats in de eerste week van de zomervakantie in en rondom de Turnhal.

 

Dit jaar vindt het kamp plaats op:

 

Dinsdag 16 juli van 10.00-16.00 uur
Woensdag 17 juli van 10.00-20.00 uur

Donderdag 18 juli van 10.00-16.00 uur

 

Zoals gebruikelijk heeft de leiding een gevarieerd aanbod van (turn) sport, spel en ontspanning gemaakt en kunnen alle jongens en meisjes uit groep 3 t/m 8 (zit je na de zomervakantie in groep 3 mag je mee en ga je na de vakantie naar klas 1, mag je ook nog gezellig mee) naar hartelust bewegen in en om de Turnhal. Niet alleen TSH-sporters zijn welkom, ook de jongens en meisjes die zin hebben in een sportief kamp zijn van harte welkom!

 

Geef je gauw op via de button "Turnkamp" op de website, na de inschrijving ontvangt u een ontvangstbevestiging per mail waarna u zelf de betaling rond kunt maken. Pas na betaling is de aanmelding definitief!

 

Deel dit bericht met familie, vrienden en buren en we zien jullie graag tijdens het Zomerkamp!!

Het Zomerkamp is inmiddels volgeboekt en de eerste paar aanmeldingen zijn er voor de wachtlijst. 
Mocht uw kind zich toch helaas moeten afmelden, horen wij dit graag, zodat we iemand anders blij kunnen maken met een plekje.

Denkt u eraan om het kampgeld z.s.m. te betalen (mocht u dit nog niet hebben gedaan). De aanmelding is pas definitief na betaling van het kampgeld. 

Komende week ontvangen alle ouders/verzorgers een mail met alle belangrijke informatie en de vraag welke ouders of opa's/oma's een paar uurtjes zouden willen helpen tijdens het kamp.


Voor vragen kunt u mailen naar wendybleker@turn-sportcentrum.nl

Grandioos Turnweekend in de Meet

 

Het “Kampeerdorp de Zandstuve “ Turntoernooi in de sporthal de Meet is het afgelopen weekend een enorm succes geworden.
Het waren de Landelijke 1 / 4 finales op N2 en 2e divisie niveau. De +/- 420 turnsters kwamen vanuit het hele land naar Hardenberg om daar hun wedstrijd te turnen, met natuurlijk de trainers en familie. Zij hebben zo allemaal kennis kunnen maken met het mooie Hardenberg, het was daardoor een mooie promotie voor Hardenberg. De turnsters turnden op sprong, brug, balk en vloer hun wedstrijden en probeerden naast een podiumplaats ook een ticket te behalen voor de halve finale NK.
Aan het eind van de eerste wedstrijdronde op zaterdag kwam de wethouder van sport, Martijn Breukelman, de medailles uitreiken aan de prijswinnaars. De wethouder was trots dat Hardenberg dit grote evenement mocht organiseren. Bij andere wedstrijd rondes waren dat o.a. Cobus, de mascotte van de Zandstuve , evenals Karin Prins van Prins Sport, Sabrina Onrust van Vakantiepark ’t Rheezerwold en Mariska Eshuis van Kampeerdorp de Zandstuve die de medailles mochten omhangen.

De organisatie verliep super. Dit dankzij de enorme inzet van de geweldige organisatiecommissie en de vele vrijwilligers, waarvan een deel vrijdagavond de hele sporthal om hebben gebouwd tot een turnarena en zondagavond alles weer hebben afgebroken. Een enorm compliment en grote dank aan alle vrijwilligers en de selectie turnsters en turners. Velen van hen hebben het hele weekend super goed meegeholpen.

Vanuit TSH turnden Joy Brouwer en Amber Lenters bij de Pupillen 2 hun kwartfinale, extra spannend om het voor het thuis publiek te doen. Maar ze hebben het geweldig gedaan. In het sterke veld eindigde Joy op een keurige 8e plaats en stroomt zij hiermee door naar de Landelijke halve finale NK. Amber eindigde nu als 17e, helaas nog geen ronde verder. De trainers en alle teamgenoten zijn enorm trots op deze twee turnsters. Ook de KNGU was zeer tevreden en heeft TSH alweer gevraagd om zich als kandidaat beschikbaar te stellen voor volgend wedstrijdseizoen.

Een grote dank gaat uit naar alle sponsoren die het mede mogelijk hebben gemaakt dat dit turntoernooi een succes is geworden. Super bedankt voor jullie bijdrage : “Kampeerdorp de Zandstuve “, Vakantiepark ’t Rheezerwold, Onrust sierbestrating, BeautyByCindy, Mayday- Brunink, Tmmermans Hardglas, DA ter Veen, Welink Installatie, Bruisma kantoor, Huisjes Sportprijzen, Bloemenhuis LinZ, Bakkerij Battjes, Bakker Borgman, KSH kantoor, DA Santé, Drogisterij Berghuis, BIDFOOD Meppel, Geluidstechniek Ekkelenkamp, Fortune  en Bert Meinen van Feelright.

 

Onze Sponsoren