Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws van TSH:

Dinsdag 2 en woensdag 3 juni gaan de MIDDAG en AVOND lessen/trainingen niet door. Het wordt 25-27 graden en in de brandende zon met turntoestellen die erg heet worden, is het niet verantwoord om te sporten!

 

Dit bericht graag delen!


Blijf voor elke les Facebook of de site in de gaten houden.

Mochten er lessen/trainingen door het weer NIET door gaan, wordt dit hierop vermeld!

In verband met de voorspelling van regen en de lage temperatuur, gaan de lessen en trainingen van woensdag 13 mei NIET door!

Beste leden en ouders van leden,


Zoals jullie allemaal weten mag er, zoals het nu lijkt, tot 1 september nog geen binnensporten plaats vinden.TSH gaat nu proberen vervangende trainingen buiten aan te bieden. Voor de groepen uit de Turnhal is dat het grasveld tegenover de Turnhal. Voor de groepen uit de Matrix is dat op het grasveld, tegenover Welluswijs. Voor de groep in Bergentheim verzamelen we bij de Sporthal Möllinksslag.

Op de site onder het kopje formulieren staat het protocol voor de 'Spelregels'. Daarnaast staat op de site en op TSH-Facebook altijd de actuele informatie zoals wijzigingen in het lesrooster of het niet door laten gaan van een training/les i.v.m. regen. Controleer daarom voor de training/de les eerst de site en/of Facebook. De buiten trainingen kunnen dus alleen bij droog weer plaatsvinden.

Onder het kopje lesrooster op de site, staat het actuele lesrooster. Wijzigingen in het lesrooster komen altijd op de beginpagina van de site en op Facebook te staan.

 

Zaterdag 9 mei hebben we twee korte pilots gedraaid met twee selectiegroepen en dat ging prima en was erg leuk. Iedereen was blij om elkaar weer te zien. Bij alle lessen/trainingen hebben wij een extra persoon nodig, voor de recreatieve groepen zal er een ouder gebeld worden met de vraag of hij/zij dat uur wil assisteren. Niet bij het turnen, maar bijvoorbeeld voor het overstekeken, zorgen voor een pleister etc. Een extra persoon is verplicht!  Aan het protocol, wat terug te vinden is onder het kopje formulieren op de site, moet iedereen zich houden, willen we deze lessen/trainingen kunnen blijven geven.

 

Lees het protocol voor ouders en sporters goed!! Zo gaan we samen proberen er een leuke en sportieve tijd van te maken.

Doordat de grasvelden rondom De Matrix omgeploegd zijn vandaag, is het niet mogelijk om daar de Ouder & Kindgym van de woensdagochtend en de Kleutergroep van de donderdagmiddag te laten plaatsvinden.
Deze groepen zijn verplaatst naar het veld tegenover de Turnhal (hier krijgen alle andere groepen ook les, uitgezonderd de Dames Grondgym in Bergentheim). Heel erg vervelend, maar dit was bij ons ook niet bekend helaas.

 

Woensdag 9.00-9.45 uur Ouder & Kindgym bij de Turnhal i.p.v. de Matrix


Donderdag 14.45-15.30 uur Kleutergym bij de Turnhal i.p.v. de Matrix (let op de gewijzigde tijd!!)

Op 1 mei 2020 is Hardenberg een nieuwe sportvereniging rijker. Op deze dag is namelijk Turn-& Sportcentrum Hardenberg VOF na bijna 16 jaar overgegaan naar een vereniging.

Op 1 augustus 2004 begonnen Cor en Akke Bleker, na een jarenlang dienstverband bij gymvereniging DOS, voor zichzelf. Een unieke gebeurtenis in Nederland aangezien zij de eerste VOF waren in de turnsport.
In december 2009 begonnen zij met het huren van de huidige Turnhal. Een eigen accommodatie was een droom van het trainersechtpaar en de vele sporters.
In 2014 vierde Cor zijn 40-jarig jubileum als turntrainer en Akke zal komend oktober haar 40-jarig jubileum hebben.

Onze Sponsoren